Ajánlataink a termékre

 

LED csík SET W-SE BTRY Kanlux 26323

5 480 Ft
+ 1 800 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
eulux.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 480 Ft

Termékleírás
Elemes LED szalag szett a Kanlux-tól!Az elemről működtethető led szalag dekorációs világításokhoz, közlekedő fényekhez, gardrób- és szekrényvilágításokhoz is felhasználható. Tökéletes bárhol, ahol nincs konnektor a közelben és nem tudjuk megoldani a hálózati áramellátást! A LED szett 4 darab AAA elemmel működik, ennek köszönhetően hálózatra történő csatlakoztatás nélkül üzemeltethető a rákötött fényforrás. A szükséges elemeket a csomag nem tartalmazza, de külön webáruházunkban is megvásárolható. AUTO/MAN üzemmód: a világítás kapcsolása mozgás érzékelésre vagy kézzelA vezérlőn található kapcsoló segítségével beállíthatjuk az automata (AUTO felirat) illetve a manuális (MAN felirat) üzemmódot. Az automata üzemmód használata esetén, a fényforrás fel- és lekapcsolásáért a mozgásérzékelő szenzor a felelős. A manuális üzemmód használata esetén a vezérlőn található ON-OFF gombbal válthatunk fel- és lekapcsolás között. Energiatakarékos LED szalag melegfehér fénnyel, 1mKiváló minőségű SMD ledekkel készült LED fényszalag van a csomagban, melynek használata garancia az energiatakarékosságra és a minőségi fényélményre! 1 méter hosszúságú, meleg fehér LED diódákkal szerelt szalag alacsony energiafogyasztással, magas fényerővel! A LED szalag IP54 védettséget biztosító bevonattal van ellátva, a tisztítás megkönnyítése érdekében. A LED szalag és a működtető közé opcionálisan beilleszthető 1 méteres hosszabbítóvezetéket is tartalmaz a szett. A mozgásérzékelős LED csík világítás előnyeiA szett különlegessége az elemes mozgásérzékelő kapcsoló. A beépített mozgásérzékelő szenzor érzékelési szöge 105°, érzékelési távolsága 4 méter. A felkapcsolt fényforrás világítási ideje nem változtatható, az alapbeállítás 15 másodperc!
A mozgásérzékelők jól használhatóak olyan helyen, ahol csak időszakosan van szükség a világítás üzemeltetésére vagy a felmerülő alkalmaknál egyszerűbb mozgásra aktiválni a berendezést például garázsok, bejárók, lépcsőházak közlekedői, folyosók, kertek, udvarok, stb. - így a szenzorral összekötött világítótest csak mozgás észlelése esetén lép működésbe.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.